top of page
Lynn van Woudenbergh, Food Fotografie, portret, zwart wit, tri x

ABOUT ME

When nothing goes right.. go left

dit is mijn motto en beschrijft mij tevens als  fotografe. Soms is het goed om vast te houden aan de gebaande paden, maar ik pak graag eens een zijspoor.
Dit zit hem met name in hoe ik sets creatief vormgeef, hoe ik bepaalde technieken toepas en hoe ik altijd op zoek ben naar een uniek beeld.

Ik verras graag! Na jaren ervaring bij diverse fotografen en mijn in 2009 afgeronde fotografie opleiding ben ik nu als freelancer beschikbaar. Ik heb als assistent- en fotograaf gewerkt in uiteenlopende segmenten, zoals verpakkings- fotografie, paardensport, interieur, mode en reclame.

Met 14 jaar werkervaring bij Wilkins' in de food-branche ben ik nog altijd een enthousiaste food fotograaf en werk ik nog veel in opdracht van Wilkins'. Een greep van mooie klanten die ik bedien;

Guts&Glorious, KLM, Crystal Clear, KLM, Jumbo en Iglo. Prachtige merken om voor te mogen schieten en mijn creativiteit in kwijt te kunnen.
In deze tijd heb ook twee kookboeken mogen fotograferen voor Rainarai.
Een interessant project waar ik er graag meer van zou doen!
 
Ben je op zoek naar een creatieve fotografe die het graag net even iets anders doet? Laten we dan snel eens koffie drinken.

bottom of page